abajur boyama

selam

bugün koşturmaya biraz geç başlamaya ve sizlere sevgili banucuğumun abajurlarını nasıl yenilediğimi göstermeye karar verdim..bu postu yayınlar yayınlamaz fırlayıp çıkıcağım :)

aslında yeni evlerine taşınırken bütün eşyaları yenilediler...söz vermiş olmama rağmen bizim hesapta olmayan taşınmamız gerçekleşince bütün işi kendisi yapmak zorunda kaldı...geçen hafta oradaydım,kasvetli kahverengi mobilyalar yerini beyaza bırakmışlar..açık söylemek gerekirse içim açıldı :) beyazı seviyorum...

bütün bu taşınma telaşları başlamadan önce onlara gittiğimde az sonra göreceğiniz abajurları çok sevdiğini ama artık kullanılmayacak kadar eskidiklerinden yakınmıştı bana..tabiki hemen alıp eve getirdim :)


işte abajurlar...artık sarı kısımlar iyice kendinden geçmişti


nasıl kararmış olduğunu  görebilirsiniz...onları bana verirken pek de umutlu gibi durmuyordu aslında:)


bu abajurları ben de çok sevdim...dizyanı çok hoşuma gitti...görür görmez yeni hali aklımda bitmişti bile....


hemen bütün parçalarını sökmüştüm...geçmiş zaman kullanıyorum çünkü bunları yapmaya eski evde başlamıştım..bitirmek bu eve nasip oldu :)  sökerken azcık dikkatli olmak gerek..hangi parçanın nereden söküldüğünü hatırlamazsanız birleştirmek sorun olabilir...ben bu tip durumlarda hep resim çekerim,araya bir şeyler girerse unutmamak için...


işte benim sprey boya faciam :) facia boyanın güzel olup olmamasıyla ilgili değil...nasıl yapıldığı ile ilgili :)  kartonun içinde sprey boya yapmak çok akıllıca görünmüştü o esnada ama kesinlikle değil !! hele ki maskeniz yoksa kutudan geri çıkan boya oldugu gibi yüzünüzde :)) yanılıpta bir nefes alırsanız işte asıl facia o...

lütfen sprey boyayı kapalı ortamda yapmayın!! ve etrafta çocuk olmadığına emin olun...mutlaka maske kullanın ve maskeniz yoksa lütfen boyayı solumayın!!


işte abajurun bitmiş hali...altından gümüşe geçtik..ben bu rengin yeni mobilyalarıyla daha uyumlu olacağını söyledim..banıcum da hiç itiraz etmedi :))

güle güle kullan canım  :) sen iyice eskit,sonra yine boyarız :)) bana güvenip abajurlarını teslim ettiğin için de ayrıca teşekkürler :))

ve büyük süprizim için geri sayım başladı...sanırım haftaya sizleri çok şaşırtacağım :) biliyorum geçen posta da bir hafta demiştim ama işler sadece benim tekelimde değil...

hepinizin kandili mübarek olsun
herkese mutlu bir gün diliyorum efendim...


16 yorum:

  1. Yine çok güzel bir iş yapmışsınız.Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Abajurun ilk haline bakinca.bu kadar guzel olacagini inanin dusunmemistim.Ellerinize saglik...

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş benimde paslı demirden küçük bi abajur görünümlü mumluk var onu böyle boyayabilirim:) teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. bir boya bu kadar mı değiştirir? çok güzel olmuş, güle güle kullanılsın:)) Ee hadi ama sürpriz için sabırsızlanıyorum:)))

    YanıtlaSil
  5. Selam,
    Güzel olmuş bence :) Bende yakında yeni eve geçmeden bazı parçaları boyamalıyım. Yaptıklarında yazdıklarından yararlanacağım :)

    YanıtlaSil
  6. anilar anilar, simdi gözümde canlandilar!! çocukluk yillarimin abajurlar böyle camdi, evet. onu hatirladim!! bu arada ellerine saglik! çok güzel olmus, gümüs bir anda havasini degistirmis! karton fikri iyiymis ama dedigin gibi kapali ortamda degil, maske iyi fikir.

    YanıtlaSil
  7. sana teslim edebilecegim bir suru esyam var:)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş...

    YanıtlaSil
  9. aaaa ınanılır gıbı degıl .. o cırkın paslı paslı duran sey mı sımdı bu??? superrr...nefısss..muhtesemm...vallahii sana kırkbırkere MAŞALLAHH

    YanıtlaSil
  10. burçin çok teşkkür ederim :)) sevgiler

    butikrabia teşekkürler...temiz bir iş oldu..güle güle kullansın banucum :) sevgiler

    tuğbacım ben teşekkür ederim :) ama lütfen sprey boyanı balkon ya da açık havada yap lütfen :) sevgiler

    lolipu çok teşekkürler :)) büyük süpriz için azcık daha bekletcem ,çok az kaldı :)) sevgiler

    suhuba teşekkürler..umarım yeni evinde herşey istediğin gibi olur :) sevgiler

    zeynepcim çok teşekkürler:) maske iyi fikir ama keşke işe başladıktan sonra gelmese aklıma:)

    lethecim teşekkürler güvenin için :)) çok tatlısın ...öpüyorum

    sevgi çok teşekkür ederim :)

    örgü kraliçem bu ara hiç gelemiyorum sana (hatta hiç kimseye) ama şu koşturmaca bir bitsin gelip bakıcam ne harikalar yaratmışsın yine :)) çok teşekkür edrim canım bu güzel yorumun için..kocaman öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
  11. Çok çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Sürprizini merakla bekliyorum. Bu arada Kandilin mübarek olsun. Rabbim tüm güzel dualarını kabul etsin.

    YanıtlaSil
  12. Yaptiklarin o kadar guzelki hayran kalmamak elde degil. bende sendwn cesaret alarak buyuk islere kalkistim yakinda yayinlicam.esim begwndi umarim sizlerde begenirsiniz.ayrica hergun blpguna ugruyorum surprizi gormek icin sabirsizlikla bekliyoeum sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. Canım benim harikasın yaa seni seviyorum her yönden becerikliliğin, ivediliğin,hayata tutunman beni mest ediyor Sibelciğim,yeni projeni merakla bekliyorum sevgiler canım benim sana motivasyon öpücüğü gönderiyorum hemde kocamannnn:))

    YanıtlaSil
  14. gülsümcüm çok teşekkürler :) çok az kaldı arkadaşım..Allah hepimizin gönlüne göre versin..mutluluğu eksik etmesin hayatlarımızdan..öpüyorum

    arzucum çok teşekkür ederim..sen de beni meraklandırdın şimdi..lütfen haber ver yayınladığına :) öpüyorum

    feridem öldüm :)) bitti ama ben de bittim :) şu öpücükten biraz daha varsa yolla..bu da dinlendirici olanlardan olsun:)

    YanıtlaSil
  15. Sibelciğim..
    Yoğunluktan bolgunu ziyaret edememiştim birkaç gündür..bu arada o paslı ve yılların artık 'beni terket' diye bağıran ama anısı çok olduğu için bir türlü kıyıp ta atamadığım abajurlar benim )))
    Bu abajurlar gerçekten mükemmel oldular ve beyaz mobilya üzerinde acayip hoş duruyorlar.. Akşamları sadece ikisini yakıyoruz, odanın havası değişiyor .. Ellerine , emeğine sağlık bir tanem.. Bu kadar taşınma, telaş içinde bir de bu abajurlara vakit ayırdığın için asıl ben sana çok teşekkür ederim..Biraz eskileri tutmayı seven bir yapım var maalesef.))öyle herşeyi atamıyorum.. ama bak işe yarıyorlar..)dur bakalım daha neler çıkacak çıkınımdan...))

    YanıtlaSil
  16. banucum güle güle kullan...ne sendeki çıkın biter ne bendeki fikir :)) daha yapacak çok işimiz var :) öpüyorum canım benim

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.



Copyright 2009-2015| Tüm hakları saklıdır Fotoğraf ve yazılar izinsiz kullanılamaz.